AVAILABLE JOBS AND HOW IT IS TO WORK WITH US (IN SWEDISH)

Vårt erbjudande

Vår starka kundtillströmning gör att vi kommer att ha behov av ytterligare

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med små och medelstora företag. Vi stödjer våra kunder med de ekonomiska frågorna inom såväl revision som rådgivning som redovisningstjänster.

Som revisorsassistent blir dina främsta uppgifter att granska och kvalitetssäkra den information som företagen presenterar. Utöver detta kommer du också att bistå våra uppdragsgivare i redovisnings- och skattefrågor. I samband med att din erfarenhet tilltar ökar också din självständighet och personliga kontakt med kunderna.

Som junior revisor kommer du handleda våra yngre medarbetare samt agera uppdragsledare ”på fältet”. Då vår uppdragbemanning är effektiv rapporterar du direkt till kundansvarig och med rätt inställning kommer du snabbt få eget kundansvar! Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv.

Vi är idag cirka 15 personer som sitter i centrala Stockholm och internationellt ingår vi i det världsomspännande nätverket UHY International.

Din profil

Revisorsassistent-/audit associate

Vi söker nyutexaminerad ekonom med inriktning mot redovisning-/revision. Det är meriterande om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Vidare värdesätts erfarenheter från t.ex. arbete inom ekonomi och service samt studier eller arbete utomlands. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, drivande, social och gillar att arbeta i team.

Junior revisor-/senior associate

Du är prestigelös, teamorienterad och en driven person. Då vi ser dig som en framtida delägare har du förmågan att bygga relationer och skapa affärskontakter. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att ha mycket kontakter med vårt internationella nätverk och självklart har du ett stort intresse för redovisning och revision.

Ansökan och frågor

Skicka din ansökan till ragnar.santesson@winthers.se eller frida.wilson@winthers.se

Märk din ansökan ”Revisorsassistent-/audit associate” eller Junior revisor-/senior associate. Då urval sker löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Auktoriserad revisor Ragnar Santesson på 070-566 8449 eller Auktoriserad revisor Frida Wilson på 0730-275 110

www.winthers.se

LEDIGA TJÄNSTER OCH HUR DET ÄR ATT JOBBA HOS OSS

Jag har arbetat som revisor hos Winthers sedan hösten 2012. Jag valde Winthers för det var en mindre byrå med kvalité men som också ingick i ett globalt nätverk. Jag har verkligen inte ångrat mig – arbetet har varit varierande och lärorikt.

Kunderna är av skiftande storlekar och branscher, såväl mindre privata bolag som publika bolag med ägarspridning.

Varje år åker jag t.o.m. ner till London och granskar ett uppdrag i vårt internationella nätverk!

Som en medarbetare i en mindre byrå får man snabbt stort ansvar och direktkontakt med kunden och dess ägare. Utöver revision biträder jag vissa av mina kunder med upprättande av årsredovisning, upprättande av inkomstdeklaration mm.

På våra större uppdrag är jag granskningsledare och handleder yngre medarbetare samt planerar revisionen tillsammans med den kundansvarige.

Fr.o.m 2022 är jag delägare på byrån vilket även innebär att jag numera sitter i Winthers styrelse och kan vara med och påverka dess framtid.